Asigurari de Calatorii

Asigurarea de calatorii in strainatate

Este asigurarea care despagubeste cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta in cazul unui accident sau imbolnaviri si cheltuielile de repatriereProdusul de asigurare se adreseaza oricarui cetatean roman (avand atat domiciliul stabil, cat si resedinta pe teritoriul Romaniei), cu varsta minima 3 luni, care doreste sa calatoreasca in strainatate in scop turistic si/sau de afaceri.

Ne-am gandit si la persoanele cu varsta mai mare de 70 ani, care la data solicitarii politei de asigurare fac dovada unei stari, confirmata de medicul de familie, care le permite sa calatoreasca in strainatate. Astfel, pentru dumneavoastra, care aveti in acest moment varsta mai mare de 70 ani, ABC Asigurari Reasigurari SA va inainteaza Declaratia medicala (click), pe care va rugam sa o transmiteti completata si semnata de medicul dumneavoastra de familie, impreuna cu Cererea chestionar (click), distribuitorului de asigurari sau sa le trimiteti prin email, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Regasiti alaturat si informatiile minime pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de incheierea unui contract de asigurare de calatorie in strainatate: PID – Document de informare privind produsul de asigurare Asigurarea de asistenta medicala de calatorie în Strainatate (click).

Nota: Cererea chestionar (click) se completeaza obligatoriu pentru orice categorie de varsta.

Va asiguram ca cererea dumneavoastra va fi analizata si un angajat al ABC Asigurari Reasigurari SA o sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi consultanta, daca o acceptati.