Clienti si parteneri

 

Unul din obiectivele ABC Asigurari Reasigurari S.A. este de a fi asiguratorul de incredere al societatilor de constructii - montaj care opereaza în Romania furnizand servicii de asigurare la preturi competitive si dezvoltand parteneriate reciproc profitabile.

ABC Asigurari Reasigurari S.A. este membra a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii si membra a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Parteneriatul in planul reasigurarii a fost dezvoltat cu Partner Re in perioada 2001 - 2005 pe baza unui tratat tip buchet.

In perioada 2006-2009 parteneriatul in domeniul reasigurarii s-a dezvoltat in principal cu Munich Re pe baza tratatului tip buchet, iar incepand cu anul 2010 plasarea acestui tip de tratat s-a realizat cu reasiguratorul Partner Re.

Pentru asigurarea de raspundere civila auto, reasigurarea este plasata catre Swiss Re, Partner Re, Scor Global P&C. Contractele de asistenta sunt semnate cu societatile Coris Roumanie si InterEurope. Pentru reasigurari facultative exista parteneriate potentiale cu: Mapfre Re, GE Frankona Re, Hannover re, Russian Reinsurance Company, Transsib Re si altii.

Dintre clientii cu care Societatea noastra a incheiat in timp parteneriate durabile si avantajoase ne permitem a enumera doar cateva societati comerciale si institutii publice fara a diminua in nici un fel importanta si pretuirea noastra fata de ceilalti parteneri. Amintim in acest context parteneriatele noastre cu: Hidroconstructia SA, Iridex Group Import Export SRL, Apasco SA, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul de Finante, D.N.A., Curtea Suprema de Justitie, Cetelem IFN SA, Egnatia Leasing, Servicii Salubritate Bucuresti, etc.

Succesul ABC se bazeaza pe apropierea de clientii sai, impreuna dezvoltand parteneriate durabile. Societatea este fidela principiului ca temeiul unei colaborari pe termen lung este increderea reciproca.

De asemenea, avem dorinta, energia si resursele de a genera parteneriate noi dezvoltand permanent o paleta larga de canale de distributie a produselor noastre prin reteaua proprie si prin colaboratori.